Extension Hekwerken

Over ons

Extension Hekwerken, een veilig gevoel!

De slogan van Extension Hekwerken zegt het al: een veilig gevoel! Extension Hekwerken levert kwaliteitshekwerken tegen een goede prijs. De hekwerken worden in de eigen fabriek te Sneek volledig op maat gemaakt. Een team van ervaren medewerkers tovert het blanke staal om tot een gedegen kwaliteitsproduct, wat garant staat voor vele jaren plezier en bescherming. Een veilig gevoel!


Doordat Extension Hekwerken in haar machinerie heeft geïnvesteerd, kan het bedrijf snel en goedkoop de hekwerken produceren. Door het gebruik van onder andere een volautomatische boorstraat en spijlenzaagmachine, worden de hekwerken snel en efficiënt geproduceerd. Door slim te investeren en de fabrieksprocessen zo snel mogelijk te houden, kan Extension Hekwerken goed in de vraag voorzien.


Door het 20 jarig bestaand van het bedrijf is er veel ervaring opgebouwd in het maken van speciale hekwerken. Naast het standaard assortiment, is Extension Hekwerken enorm flexibel in het fabriceren en plaatsen van speciale en op maat gemaakte hekwerken. Het team van eigen hekwerkmonteurs zet het hekwerk snel en degelijk op de door u bedachte locatie. Een eigen elektromonteur zorgt vervolgens voor de aansluiting van de eventuele (poort)automatisering.


Extension Hekwerken is aangesloten bij de Nederlandse Hekwerk Industrie. Deze brancheorganisatie, opgericht vanuit de Metaalunie voor hekwerkfabrikanten en montagebedrijven, zorgt er voor de bedrijven te laten onderscheiden in de veiligheidsnormen. Naast dit lidmaatschap is Extension Hekwerken in het bezit van een 1-ster VCA certificaat.

Binnen Extension Hekwerken zijn de lijnen kort. Voor vragen over verkoop, service of onderhoud heeft u direct contact met Jan Sminia of Coen Meinema. Naar wens is het mogelijk op locatie uw wensen door te spreken en vanuit daar een concurrerende offerte uit te brengen.

Voor een veilig gevoel bent u bij Extension Hekwerken aan het juiste adres!

Hulp nodig bij uw hekwerk?We staan voor u klaar!

Wilt u een nieuw hekwerk laten maken, of heeft u een vraag over bijvoorbeeld service en onderhoud? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Contact opnemen