Plaatsing Sierhekwerk Renesse

14 jun. 2016
Bungalowpark Renesse

Plaatsing Sierhekwerk Renesse

14 jun. 2016
Bungalowpark Renesse

In de zomer van 2016 heeft Extension Hekwerken  voor een opdrachtgever een Sierhekwerk mogen plaatsen in een vakantiepark.

Het sierhekwerk Extension Elegance geeft een luxe en sierlijke uitstraling, maar is zonder meer een sterk en degelijk hekwerk door de ingelaste en doorgestoken spijlen. Tussen de dubbele bovenliggers zijn ringen ingelast en vanaf een hoogte van 150 cm worden de doorgestoken spijlen 45° scherp afgezaagd. Optioneel kunnen diverse sierpunten worden toegepast. Zeer geschikt voor woningen, bedrijfsterreinen, rondom fabrieken of transportcentra of terreinen waar een elegant hekwerk geplaatst dient te worden.

Tevens kunnen de draai- en schuifpoorten in diverse maatvoeringen ook als type Extension Elegance worden uitgevoerd, zodat het volledige hekwerk dezelfde uitstraling heeft. Daarnaast is het ook mogelijk de poort in een klokmodel (gebogen bovenzijde) te leveren.

natuur

woning

Veiligheid

Duurzaamheid

Wilt u ook een veilig en mooi hekwerk?

Vraag een offerte aan

Meer projectenGerelateerde projecten

Hulp nodig bij uw hekwerk?We staan voor u klaar!

Wilt u een nieuw hekwerk laten maken, of heeft u een vraag over bijvoorbeeld service en onderhoud? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Contact opnemen